INFO

Mitä?
Seikkaile Suupohjassa facebook-ryhmästä ja – nettisivulta löydät alueemme hauskimmat retkikohteet: laavut, uimarannat, näkötornit ja luontopolut, museot, kahvilat, kirpputorit ja suoramyyntitilat. Kohteet voivat olla myös sesongin mukaisia: talvella vinkki hyvästä pulkkamäestä tai ladusta, keväällä komea tulva ja kesällä kaunis maisema, jonka kohdalla kannattaisi pysähtyä.

Missä?
Retkikohteet ovat Suupohjan seutukunnassa, joka on osa Etelä-Pohjanmaata. Alueeseen kuuluvat Isojoen, Jurvan, Karijoen ja Teuvan kunnat sekä Kauhajoen ja Kurikan kaupungit.

Kuka?
Seikkaile Suupohjassa -nettisivu ja facebook- ryhmä on rakennettu Suupohjan Kehittämisyhdistys ry:n toimesta. Niitä ylläpitää yhdistyksen luoma viiksekäs Seppo Seikkailija –hahmo.
Suupohjan Kehittämisyhdistys ry on seudullinen kehittämisorganisaatio. Sen tarkoituksena on kannustaa maaseudun asukkaita kehittämään omaa kotiseutuaan, lisäämään sen viihtyisyyttä sekä synnyttämään uusia työpaikkoja ja yrityksiä. Yhteisöllisyyden edistäminen ja vahvistaminen on myös avainasemassa. Käytännössä Suupohjan Kehittämisyhdistys ry pyrkii tekemään Suupohjasta yhä paremman paikan asua ja toimia.
Lisätietoja: www.suupohjankehittamisyhdistys.fi

Miksi?
Alueemme on täynnä kauniita ja jännittäviä retkipaikkoja, joiden löytämisen olemme halunneet tehdä helpoksi. Lähiretkeily virkistää. Retkillä voit kokea löytämisen riemua ja saada voimaa arkeen.

Kenelle?
Juuri sinulle: paikalliselle ja matkailijalle. Kaikille Teille, jotka haluatte nähdä enemmän ja tehdä löytöretkiä lähelle.

Retkiterveisin,

Seppo Seikkailija